rostfri-diskbank.se

Rita själv och spara 500 kronor - Stala Seven

Det är enkelt att rita upp en diskbänk i Stala Seven ritprogram. När du är klar mailar du ditt namn, ritningens ID-nummer och din e-mailadress till evelyn@neonela.se. Vi fångar upp din ritning hos Stala med hjälp av ID numret. Senast nästa arbetsdag får du en offert med pris och leveransvillkor. Du kan även själv enkelt beräkna ett priset på diskbänken i Stala Seven Priskalkylator.
Priserna i Stalas ritprogram gäller inte då dessa är exklusive frakt och endast rekommenderade konsumentpriser. I våra priser ingår alltid, moms, emballage och frakt till tomtgräns eller trottoar för privata adresser med fast vägförbindelse i hela Sverige plus Gotland. Inbärning ingår inte.
Observera att ritprogrammet är på Stalas hemsida. Rabatten gäller endast ritningsnummer från Stala. Inga egna ritningar i JPG, PDF, SKP, DWG eller andra filformat gäller. Du ansvarar för alla mått men när du beställt en diskbänk av oss kommer vi att kontrollera att du inte gjort något misstag som är uppenbart för oss utan ytterligare information.

Läs gärna våra tips innan du ritar en rostfri diskbänk i Stala Seven ritprogram.
© 2021 rostfri-diskbank.se (Neonela Kitchen AB) Köp-, leveransvillkor och kontakt.