rostfri-diskbank.se

Rita själv och spara 500 kronor - Purus Basic

Det är enkelt att rita upp en diskbänk i Purus Basic ritprogram. När du är klar mailar du ditt namn, ritningens ID-nummer och din e-mailadress till evelyn@neonela.se. Vi fångar upp din ritning hos Purus med hjälp av ritningens ID-nummer. Senast nästa arbetsdag får du en offert med pris och leveransvillkor.

Du kan även själv enkelt beräkna priset på diskbänken i Purus Basic Priskalkylator.

Priserna i ritprogrammen gäller inte då dessa är exklusive frakt och endast rekommenderade priser. I våra priser ingår moms, emballage och frakt till tomtgräns eller trottoar för privata adresser med fast vägförbindelse i hela Sverige plus Gotland. Inbärning ingår inte. Rabatten på 500 kronor för att du ritar den rostfria diskbänken själv är avdragen.
Observera att ritprogrammet är på Purus hemsida. Rabatten gäller endast ritningsnummer från Purus. Inga egna ritningar i JPG, PDF, SKP, DWG eller andra filformat gäller. Du ansvarar för alla mått men när du beställt en diskbänk av oss kommer vi att kontrollera att du inte gjort något misstag som är uppenbart för oss utan ytterligare information.

Läs gärna våra tips innan du ritar en rostfri diskbänk i Purus Basic ritprogram.
© 2021 rostfri-diskbank.se (Neonela Kitchen AB) Köp-, leveransvillkor och kontakt.